Reviews

12 mei 2019

Hallo Lukas, we zijn er weer vandoor. Was een geslaagd nachtje in de tipitent! Leuke camping ook. Groeten Judith

22 april 2019

Hoi, ik ben inmiddels vertrokken. Geen batterij meer, dus kon je niet direct SMS-en. Ik heb het erg naar mijn zin gehad ! Fijne tent en heerlijke plek. Bedank! Groetjes, Janine

22 april

We hebben het kampeerterrein in Dwingeloo inmiddels verlaten. We hebben genoten van het kamperen in de tipi. Groeten, Maaike, Sjoerd, |Daan en Tom

3 februari

Hey, wou ff laten weten dat wij een top weekend hebben! Mooie camping ook! , Groet, Marion

28 januari

Goedemorgen Lukas, wij vertrekken en danken je hartelijk voor het gebruik van je tipi. Al het hout is op. We hebben ons prima vermaakt. Ik zie de borg wel tegemoet. Groet, Ingo

20 januari,

Hoi Lukas, we hebben een top weekend gehad. We zijn over een half uur weg. Er is 1 steelpan gesneuveld (de steel afgeborken). Bedankt voor alles! Groet, Jaap

13 januari

Hallo Lukas, we zijn weer richting huis. Bedankt voor de service. De tipitent was goed ingericht en volledig. De 3 zakken hout waren inderdaad nodig. Nogmaals dank, groetjes Yvonne.

1 januari

Hallo Lukas, wij gaan er nu vandoor. De kachel gloeit nog een beetje na. Bedankt voor het verblijf en wellicht tot een volgende keer! groeten, Rob

31 december

De tent is weer schoon en leeg. We hadden wat hout over en hebben dat laten liggen, hopelijk kan je er iemand blij mee maken. Prettige jaarwisseling, Gideon

29 december

Goedemorgen, we hebben het fijn gehad. Was perfect ingericht en sfeervol met kerstverlichting bovendien ! Jorg

16 december

Dank voor het gebruik van de tent. We hebben heerlijk van de tent en het mooie plekje genoten. Met sneeuw wakker worden maakt het winterkamperen echt compleet. Per ongeluk hebben we een beetje kaarsvet gemorst op het zeil, het leek ons beter om eerst te laten stollen. Onze excuses daarvoor. Groet Jissei en René

5 november 2018

We hebben genoten van ons weekend in de tipi. Groet, Arjen en Margriet

4 november 2018

Wij zijn weer vertrokken. Hebben beide zakken haardhout gebruikt. Hoeveel kostte de extra zak ? Dan maak ik dat nog even over. We hebben een heerlijke avond gehad. Bedankt ! Groet Rebecca

28 oktober 2018

Beste Lukas, sorry dat ik niet eerder reageerde, m’n telefoon was leeg. We hebben het leuk gehad,. Idd wel koud vannacht maar vanmorgen gauw de kachel weer aangedaan ! We zijn rond half 1 vertrokken. Bedankt voor de goede zorgen en tot een volgende keer, het is heer prachtig!

27 oktober 2018

Lukas, we zijn weer weg bij de Voscheheugte. Het was erg leuk en de tent met toebehorenbijzonder compleet. Groet, Berry en Ellen.

25 oktober 2018

Ha Lukas, wij hebben weer heerlijk genoten! De tent hebben we netjes achtergelaten. Ook nog een zakje hout en aanmaakhoutjes. Batterijen van de lamp zijn wel op. Dank wederom en tot de volgende keer. Groet, Chiel en Simon (plek 51)

21 oktober 2018

Hoi Lukas, wij zijn op weg om wat dorpjes in de omgeving te bekijken. We hebben heerlijke dagen gehad in de tent. Heel behaaglijk zo met de kachel en alle spulletjes! Helemaal top, bedankt daarvoor. Groetjes Dicky & Rens.

9 september 2018

Hoi Lukas, het was heerlijk, dankjewel! Ik had geen bereik in Bant maar ben al thuis, Alles netjes opgeruimd met zn allen ! Je kunt het weer  afbreken J Enorm bedankt ! Groet, Marloes

16 augustus 2018

Hallo Lukas, we zijn weer op weg. Het was erg leuk op de camping en de tipi beviel goed. Alles ging verder prima en we hebben de boel hopelijk netjes achter gelaten. Met hartelijke groeten, Arlien

7 augustus 2018

Hoi Lukas, Dank je wel en zeker tot ziens! Fijn bedrijfje heb jij. Groetjes, Caroline

6 augustus 2018

We hebben het heerlijk gehad ! Ik hoop dat ik de kleine meid meekrijg…. Groetjes, Linda

30 juli 2018

Goedmorgen Lukas, we hebben  een heerlijke week gehad ! Er zijn helaas wel 2 glazen kapot gevallen. Groet, Sanne

30 juli 2018

Dag Lukas, wij zijn klaar om te vertrekken ! Jammer dat we je niet meer zijn tegengekomen. Het enige wat “mis”ging is dat het hengsel van de fluitketel losliet, Hij staat achter het kookjtoestle. Verder was het helemaal geweldig ! We horen graag of je alles in goede orde hebt terug gevonden ! Alvast heel erg bedankt, en zeker tot ziens ! Groetje Lotte.

20 juli 2018

Goeiemorgen Lucas, we gaan zo ongeveer over een half uur weg, dan kun je al komen ! Misschien tot straks ! Anders bedankt voor de geweldige ervaring in de tipi, de kleine man en ik hebben genoten !! Melvin

21 mei 2018

Hallo Lukas, we hebben een mooie tijd gehad met de tipis. Nog wat praktische dingen: ëén van de luchtbedden was lek. ’s Nachts gemerkt, we hebben er een tapeje op gezet. Ver is er een glas geknapt. Groeten, Taco

21 mei 2018

Hallo Lukas, We hebben een heerlijk weekend gehad in de tipi tent! En een super kampeer terrein!Het is voor herhaling vatbaar! Misschien toch wel handig dat groene boekje, als je dit alsnog wil opsturen zou dat fijn zijn! Dank! Groet Suzanne

4 mei 2018

Hoi Lukas, we hebben een heerlijke week gehad (ondanks het onweer)!. We zijn weer op weg terug naar Nijmegen, bedankt ! Groetjes Jörgen

29 april 2018

Hallo Lukas, Het was een geweldig gezellig weekend en wat hebben we veel plezier gehad van en in de tipi! Die kachel was echt zo fijn met dit weer! Heerlijk warmen ook goed geslapen. Alles was prima in orde, heel hartelijk dank daarvoor. Fijn dat je alles weer goed hebt aangetroffen. Dank ook voor het terugstorten van de borg en ja, wellicht tot een volgende keer. We vinden het zeker voor herhaling vatbaar! We zullen jouw tipiskamperen ook bij anderen aanbevelen hoor. Wel jammer dat de tipi zo nat is geworden, maar die krijg je vast wel weer droog. Hartelijke groeten, Dineke

28 april 2018

Hoi Lukas, we zijn vertrokken uit de tipi, iets eerder dan gepland omdat ik niet helemaal lekker ben. Maar we hebben er wel met superveel plezier gezeten ! Heel compleet allemaal. Duidelijk goed over nagedacht, het was een erg leuke ervaring. Groet, Mandy

16 april 2018

Beste Lukas, We hebben het inderdaad heerlijk gehad! De tipi was erg leuk en van alle gemakken voorzien. Ook het kampeerterrein was super mooi! Zeker voor herhaling vatbaar. Hartelijke groet, Pauline

3 april 2018

Super. Bedankt voor de service! Ik zal een goeie recensie voor je schrijven op Facebook! :-), Bert

2 april 2018

Ha Lukas, wij gaan er zo weer vandoor. Heerlijk gehad! Eén zak hout uit je trailer gehaald. Verder één klein ongelukje, handschoen op de hete kachel laten liggen… daar is niks meer van overf helaas…. Bedankt en weie weet tot later ! Bert

25 maart 2018

Dank ! we komen zeker weer. Het is te leuk en gezellig ! Frederik

25 maart 2018

Hoi Lukas, het was een te gek weekend. Prima weer en een leuke lokatie met goede voorzieningen, en we zullen je zeker aanbevelen bij anderen. gr, Hans

25 februari 2018

Dag Lukas, wij zijn vertrokken. We hebben t super gehad ! Bedankt voor je hulp ! groet, Ellen

31 januari 2018

Alles opgeruimd en we zijn weer vertrokken (werk en school). Was geweldig. Perfecte spullen en geregeld door jou. Zelfs het mooie weer tussen de buiendagen door heb je super gepland. Bedankt, Winfried

28 januari 2018

Hallo Lukas, we gaan er vandoor. Kachel is uit, alles opgeruimd en de tent is dicht. Dit gaan we zeker vaker doen ! Mvg, Rik

28 januari 2018

Hoi Lukas, wij zijn vertrokken. We hebben alles gebruikt behalve de Kettle Ketel, deze was verbogen en daarom niet te gebruiken maar dat was geen probleem. We hebben er van genoten ! Bedankt. Gr, Jos

21 januari 2018

Ha Lukas! Ik wil je ook namens de rest van harte danken voor de tipi. Samen met het onverwacht mooie weer heeft het gezorgd voor een fantastisch weekendje winterkamperen! Was heel comfortabel en wat een mooi gebied. We rijden nu weg van de camping voor een laatste wandeling. Groet, Ruben

1 januari 2018

Goedemorgen Lukas, de allerbeste wensen voor 2018. Wij hebben wee genoten. Alles staat bij de luifel van de tipi. Wij gaan weer op huis aan. Vast tot een volgende keer. Groet, Gertjan en Henriëtte

9 december 2017

Goedeavond Lukas, we hebben lekker gestookt in ons tentje, maar de temperatuur bleef toch nog iets te koud voor ons. Wij zijn inmiddels huiswaarts gekeerd. We hebben één zak hout opgemaakt. De rest ligt er nog. Hartelijk dank voor je inzet en we gaan het zeker nog een keer doen, maar dan in de zomermaanden. Vriendelijke groet, Carmen

15 oktober 2017

Wij gaan nu rijden…. Was helemaal geweldig. We hebben de kachel vanochtend nog aangehad… maar hebben hem nu dichtgedraatd. Hartelijk dank en waarschijnlijk tot een volgende keer ! Martijn

22 september 2017

Hallo Lukas, we zijn zojuist van de camping vertrokken. We hebben alles opgeruimd in de tipi. Het was prima. We gaan nu nog een fietstocht maken en vanmiddag voor de files naar huis. Groetjes Lyda en Jan

17 september 2017

Goedemiddag Lukas, wij hebben zojuist de tipitent verlaten. Dankjewel voor de service. Jammer genoeg regende het veel, we hebben niet veel gefietst. Musea bezocht e.d. Heerlijk met het kacheltje ! Vriendelijke groeten, Hans en Maja

17 september 2017

Hallo Lukas, Inmiddels is de telefoon weer opgeladen, hoop dat we alles naar wens hebben achtergelaten. Plek was top, houtkachel zeer welkom en de prijs ontzettend vriendelijk zo achteraf bekeken. Dank voor alles ! Miriam

1 september 2017

Goedemorgen Lukas, we staan op het punt om te vertrekken. We hebben genoten en alles was in de puntjes verzorgd. Super ! Groet Arne

27 augustus 2017

Hoi Lukas, wij gaan morgen weer naar huis. We hebben het fijn gehad. Gaan we jou nog treffen ? groet, Jeanine

25 augustus 2017

Hallo Lukas, was heel goed kamperen zo ! Alleen dehond was erg nerveus, maar gedurende de week ging dat wel beter. Ik pak nu in en zie je waarschijnlijk niet meer. Misschien nog een tip aan toekomstige kampeerders om een klamboe mee te nemen. Groetjes en bedankt voor de mooie thuisbasis, Janette

14 augustus 2017
Goedemorgen! Wij hebben een heerlijke vakantie gehad. Het is ons goed bevallen in de tipitent. Onze kinderen vonden het ook een heel leuke ervaring ! Wij zijn druk aan het opruimen en hopen rond 10 uur te vertrekken. We willen u bedanken voor alles. De inventaris was echt keurig verzorgd! Misschien tot volgend jaar. Groeten Marjan

11 augustus 2017

Hallo Lukas, wij zijn voornemens om rond 10 uur te vertrekken, het was super! De tipi was top en de tarp en vurtotem ed idem. Groet, Luuk

7 augustus 2017

Ha Lukas we zijn goed aangekomen en zijn geïnstalleerd inmiddels. Ziet er top uit allemaal ! Groet Sicco

23 juli 2017

We hebben het heerlijk gehad. Prachtige plek, fijne camping en mijn man wil in de tipi wonen. En geweldig dat alles klaar stond en voor ons opgeruimd wordt. Heel hartelijk dank ! Groet, Karin

22 juli 2017

Hallo Lukas, we zojn onderweg terug ! Het was een heerlijke week. Waarschijnlijk missen er een paar vorken en messen, laat het me weten als er iets ontbreekt en hoe je dat verrekend. Hartelijk dank voor alles. Groet, Lindy

17 juli 2017

Echt leuk Lukas, toffe tent en goed verzorgd! Dank, Kees

2 juli 2017

Hallo Lukas, we gaan nu. Het was boven verwachting. De tarp was fantastisch, dank je wel, Willem10 juil, Hoi Lukas, wij gaan nu weg. Bedankt voor alles ! Groet Suzanne

23 juni 2017

Hallo Lukas, Twee heerlijke weken hebben we had. Om over het weer maar niet te praten J. Fijne tent, ruim en alles aanwezig. We hebben het dan ook niet koud gehad ’s nachts. Het dubbele dekbed was heerlijk warm . Plusminus 5 houtblokken gebruikt de eerste twee dagen. We bevelen dit zeker bij anderen aan! Terwijl we hier zaten zijn er ook mensen komen kijken en vonden het een mooi concept ! Hartelijke groeten, Marleen, Claus en een poot van Karel (die zich ook prima vermaakt heeft

17 juni 2017

Hoi Lukas het is heel goed bevallen in de tipi Ben een week te vroeg volgens mij, komende week tropisch J. Ik ben heel tevreden !!Is er nog plaats in de laatse week van december begin januarie met kachel ? Even kijken waar dan ! Weet het nog niet zeker maar denk erover. Bedankt, groeten Heleen

9 juni 2017

We hebben het heerlijk gehad en komen graag nog een keer.  Alleen jammer van het slechte weer, groet Fenna en Jan

28 mei 2017

Hi Lukas, het was geweldig, wat een prachtige plek, geweldige tent en prima sanitair. Het weer heeft natuurlijk ook bijgedragen aan de onvergetelijke ervaring, al hadden we 1 nacht onweer en zware regen. dat vond ik in zo’n tipi en in zo’n bos ivm bliksem best spannend, maar het is goed gegaan. Goed mogelijk dat we het kamperen met een tipi op zo’n natuurcamping nog eens herhalen. We zullen de positieve ervaring in ieder geval delen met anderen.  bedankt voor het terugstorten van de borg en wellicht tot een volgende keer.  Groet , Linda

28 mei 2017

Hallo Lukas, wij gaan op weg! We hebben heerlijk genoten, zeker weer voor herhaling vatbaar. Tot de volgende keer en super bedankt !! Groetjes Miriam

14 mei 2017

Fijn, ja, de tenten en de plek waren top ! Jammer van het lampje, ik hoop dat je er een bestemming voor vind. Die sok kan wel weg denk ik. Dank voor het regelen, Groet Michiel

8 mei 2017

Hallo Lukas, ik wilde even laten weten dat we net van de camping vertrokken zijn. We hebben een heerlijk weekend gehad ! Groet, Marijke

7 mei 2017

We gaan nu, heel erg leuk gehad. Doen we gauw weer. Heb je ook korting en een 10 rittenkaart bv ? En kan het ook voor één nacht ? Groet,jes Femke

5 mei 2017

Wij komen zeker terug !! Prima ervaring geweest, volgende keer bestellen we de mooi-weer optie J, groeten,  Gert- Jan

5 mei 2017

Goedemorgen Lukas, we hebben een heerlijke week gehad ! We staan op het punt te vertrekken. Alles is opgeruimd! De kachel staat echter nog na te branden. Ik ga er vanuit dat dit geen probleem is. Anders verneem  ik het graag. Over tien minuten vertrekken wij. Groeten, Arjen

5 mei 2017

Hoi Lukas, we zijn er vandoor, hartelijk bedankt voor de complete tipi en wellicht tot een volgende keer ! Groet, Remco, oeps… volgens mij per abuis de kruiden meegenomen….. we hebben trouwens wel koffiefilters achtergelaten haha. Succes ermee en ik beveel je aan !

4 mei 2017

Beste Lukas, we hebben de spullen bij elkaar gepakt en gaan een zwembad opzoeken. Bedankt voor het mooie verblijf,. De tent beviel erg goed. De kachel was lekker warm ! Wellicht tot een volgende keer. Groet, Nynke

1 mei 2017

Het was echt fantastisch ! We zijn gaan wandelen in een bos op weg naar huis. Enorm bedankt voor deze geweldige minivakantie, we komen graag nog eens terug !!

28 april 2017

Hoi Lukas, We zijn weer vertrokken. Ondanks het weer was het weer fantastisch. Heerlijk kunnen kokkerellen dankzij de vuurschaal en tarp. Kindjes hebben zicht goed vermaakt en lekker in het bos kunnen spelen. Tot de volgende keer ! groet, Jacqueline.

23 april 2017

Was weer indrukwekkend. De keuken/zit tipi was een uitkomst. Met deze kou is het dmv de kachel best warm te stoken. Kijk even goed of de verdeling per tent een beetje netjes hebben gedaan. Voor ons maar zeker voor de minderkampeerders een mooi weekend, bedankt voor de service . Groet, Stan

17 april 2017

Hoi Lukas. Het is 11.50u. Wij zijn onze spulletjes in de auto aan het laden dus vertrekken zo direct. Het is erg leuk geweest. Groet, Sophie en Joep.

16 april 2017

Beste Lukas, vrolijk Pasen ! We hebben genoten, we gaan zo vertrekken, zijn er nog zken waar we aan moeten denken ? groet, Rein

9 april 2017

Hoi Lukas, we zjin inmiddels weer thuis en hebben genoten van het weekend. Mooie plek, kachel niet gebruikt ivm fijne weer. Groeten, Robin.

31 maart 2017

Dank voor het verhuren van de tent. We vonden het een fantastische ervaring, vooral het buitenkoken ! Groeten

26 maart 2017

Goedemorgen Lukas, wij zijn alweer klaar om te vertrekken ! De kachel gloeit nog een beetje na, maar dat lijkt mij geen probleem. Hartstikke bedankt voor deze super ervaring ! We hebben het top gehad, heerlijke plek zo ! groeten, Grytsje en Evert- Jan.

19 maart 2017

Hoi, wij zijn inmiddels vertrokken en hebben het erg luek gehad ! Wat een fijn ding zo’n tipi met kachel. Voor herhaling vatbaar. Voor zover wij hebben kunnen overzien is er geen schade gemaakt. Misschien gek, maar we konden geen afvalcontainer op het terrein vinden, djus er staat nog n afvalzak voor de tipi. Groet en dank Frederik.

24 februari 2017

Beste Lukas, bedankt voor de gastvrijheid. Na een stormachtige avond zijn we lekker gaan slapen. Er is wel een tak op de tipi gevallen maar geen schade. Bij veel regen kwam er via de luifel wel wat water naar binnen ( op het zwarte zeil) Ik heb zo goed mogelijk de boel aangeveegd, maar met een nat zeil is dat niet zo makkelijk. Nogmaals bedankt en we komen zeker nog eens terug (met beter weer!) groet, Gerard en Sil. Ondanks de vele regen was het een fijne ervaring en geslaagd !

19 februari 2017

Hoi Lukas, alweer aan het afbreken? We willen je heel erg bedanken. Prachtige tipi, leuke camping en een mooie plek. Hopelijk tot een volgende keer. Groet, Sander

19 februari 2017

Hallo Lukas, het was fantastisch in de tipitent en we hebben het niet koud gehad.  Jammer van de regen vandaag. We zijn ingepakt en gaan richting huis. Dank je wel. Groetjes familie Van der Spoel.

16 februari 2017

We hebben de tent verlaten. We gaan nog even wandelen in het bos. Het was een erg leuke ervaring ! groet, Julia

4 januari 2017

Dank je wel Lukas! We hebben het er leuk gehad.  Onze oudste dochter zei: “Toen ik hier de eerste keer de tipi binnenging voelde ik me meteen thuis.” De eerste nacht met flinke vorst en de tweede nacht met flinke regen en rukwinden. Heerlijk gekampeerd. De jongste wil nog even zeggen: En vrolijke kerstdagen ! (Alvast voor volgend jaar dan maar) Groetjes Tess, Jasmijn, Joris, Arjen en Sarah.

1 januari 2017

Hallo Lukas, het was fantastisch! Alleen de jerrycan lekte… Heerlijke belevenis. Ik zie de borg graag komen. Hartelijke groet, Monique

1 januari 2017

We hebben genoten. Er is één glas gesneuveld. We komen graag nog eens terug. groet, Ronald

28 december 2016

Hoi Lukas, met jouw goed vinden boeken we graag een nachtje bij. Gr Henriëtte en Gertjan

26 december 2016

Hallo Lukas, we rijden net weg. We hebben het heerlijk gehad en het was ’s nachts zelfs warm! Wellicht tot volgende jaar. Groeten, Loes

20 oktober 2016

“Beste Lukas, we gaan vertrekken. We hebben ondanks het weer het fantastisch gehad. Heerlijk gekookt op het vuur en ’s avonds bij de kachel in de tent warm kunnen zitten. Bedankt en tot een volgende keer !  Gr Jacqueline”

18 oktober 2016

“Dag Lukas, wij hebben een prima weekend gehad! Lekker rustig en erg fijn met een kachel, Groeten van Chiel”

18 oktober 2016

“We hebben een heerlijke tijd gehad! Bedankt, de tipi was heel leuk, gezellig, compleet (!). Groeten Jurgen, Ellemijk, Krijn en Lot”

10 oktober 2016

“Dag Lukas, zag bij het uitpakken van de spullen dat het kruidenpotje is meegegaan. Excuus daarvoor… Mijn kleinzoons willen het volgend jaar nu ook met de vrouwen van de familie. Dat worden dan een mannen en vrouwentent. Zal vroegtijdig reserveren. Hartelijke groet, Dick”

9 oktober 2016

“Hallo Lukas, we hebben heerlijk genoten ‘s nachts was het wel koud, maar we willen zeker nog een keer bij je een tipi boeken om dit met de kinderen te beleven, dit was echt ontzettend leuk! Dank je wel. We hebben alles opgeruimd, we gaan nog even een rondje bos en dan naar huis, tot de volgende keer ! Groetjes Miriam en Leendert”

9 oktober 2016

“Hoi Lukas,
Wij zijn weer huiswaarts. Het was geweldig !~Erg genoten ! We hebben alles netjes weer op zijn plek gezet. Hopelijk zijn we niks vergeten… groetjes Judith”

2 september 2016

“Mooie plek, mooie tipi, alles helemaal in orde. Met dank! Het is heel goed bevallen, Wij vertrekken nu en laten alles, in onze beleving, in goede orde achter. Dank voor goede service en wie weet tot een volgende keer, groet, Rob.”

26 augustus 2016

“Hoi Lukas, wij zijn vanochtend vroeg vertrokken, we hebben het fijn gehad. Bedankt ! De koekenpan heeft het trouwens begeven tijdens het pannenkoeken bakken. Het hengsel zat vrij los en is nu afgebroken. Groeten Jaap.”

19 augustus 2016

“Goedemorgen Lukas, we hebben het teepee pand verlaten na een paar fijne dagen in het Drentse. Perfecte kampeerplaats en wellicht tot ziens ! Han”

17 augustus 2016

“Dag Lukas, het kamperen was een groot succes ! We hadden inderdaad heerlijk weer, wat de pret nog groter maakte! Bij de zwemplas geweest, een prachtige erfgoed-wandeling gemaakt en vandaag nog een bezoek gebracht aan kamp Westerbork. Veel dank voor de goede verzorging !! Hartelijke groet, Susanne”

12 augustus 2016

“We hebben t naar ons zin gehad. Naar ons weten niets kapot of kwijt. Bij de “achterdeur”zit een heel klein gaatje in t doek, al vanaf t begin. Maar het lekte niet dus eerder geen melding van gemaakt. Heel fijn dat we nu geen natte tenten mee hoeven te nemen ! Jij wel ! Ik beveel je zeker bij anderen aan, groet Eva”

7 augustus 2016

“Hai Lukas, bedankt voor het leuke weekend ! groet, Roxanne”

7 augustus 2016

“Hoi Lukas, wij zijn denk ik rond 11 uur naar het zwemmeer en van daar terug naar huis. We hebben genoten ! Bedankt en groeten, Francine”

5 augustus 2016

“We vertrekken zo. Het was een groot succes. Dank! Weinig hout gebruikt. Gr Hugo”

31 juli 2016

“Hoi Lukas, wij zijn over een half uurtje vertrokken. Veel dank voor het erg leuke tipi avontuur, we hebben er van genoten ! groet Danielle”

27 juli 2016

“Hoi Lukas, we zijn net thuis. Het was leuk. Ik had helaas geen gsm ontvangst… Lekker rustig. Groet, Frans”

24 juli 2016

“Hoi Lukas, we zijn bijna klaar met pakken en vertrekken rond 9.30 uur. Er staan nog wat spulletjes die over zijn. Afhankelijk van wat er nog gegeten wordt vanavond tref je hier en daar wellicht nog iets. Halve fles wij, te veel gekochte ketchup enz. Maak het zelf lekker op of deel uit! We hebben enorm genoten van de tipi, kachel, buitenkeuken, tarp en meer ! BEDANKT! Complimenten voor de complete en goede verzorging van alles ! Je hebt er 6 ambassadeurs bij 😉 Hartelijk groet en succes met inpakken ,wel beetje gek voor ons zo maar weg te fietsen ! Jolanda.”

24 juli 2016

“Hallo Lukas, Wij hebben besloten om nu alvast naar huis te gaan ipv morgenochtend. Dat komt ons beter uit. We hebben ontzettend genoten van de tent en de kampeerplek. Helaas zijn alle glazen gebroken; tijdens het afwassen is het hele teiltje omgevallen. Excuses ! Vriendelijke groeten, Marloes.”

28 juni 2016

“Bedankt Lukas, Het was zeker een succes! Ze waren ook blij met de tarp. Ik denk dat we ons volgend jaar wel weer melden. Gr Kim”

21 juni 2016

” Beste Lukas, Dank voor het terugstorten. Het familieterrein was heel fijn. Als groep maak je vaak toch wat meer herrie, en nu had niemand last van ons. We kregen vanaf het boswachters rustpunt veel positieve opmerkingen over hoe gezellig het eruit zag. Nogmaals dank. Ik zal je website zeker aanbevelen. Gister deed die het overigens niet. Met groet, Anja”

16 juni 2016

“Hoi Lukas, Hierbij een paar foto’s van ons kampement. Is dit wat je wilde of wil je ook nog iets van vuur, koken, brug bouwen etc. Dan moet ik even met de meiden overleggen.  Nogmaals dank voor de goede service en tot ziens. HG, Ingrid”

14 juni 2016

“Hi Lukas!THANK YOU SOOOOOOOOOOO MUCH! The boys and we had an experience we will never forget! Everything was just perfect – even the weather played along…!!! ;o)The boys were so proud of  “their” tent, explored the surroundings (you were right, it was just what we wanted and needed!), went for several swims and had to find their way back in the darkness all by themselves after I dropped them of somewhere a bit further away with the car… ;o) They are still talking about it! It was wonderful! A big part of the good atmosphere was also due to your nice service! Thank you for the extra chairs, cutlery and plates and even the cooker for my morning tee! We are already thinking if we shouldn’t  do the s ame thing again next year. So much better than the “normal” parties!!Please keep up this wonderful tent idea! And maybe even include in your offer in the future the building together, for those who like it!?! Kindest regards, Kerstin”

13 juni 2016

“Jaaaaaaa!  Was super leuk&gezellig!  Zeker tot volgende x. Ciao! Miranda”

5 juni 2016

“Hi Lukas, we hebben een geweldig weekend gehad. We vertrekken over ongeveer een half uurtje naar het meer. Als we je niet meer zien, heel erg bedankt voor de goede service. Alles dat we  “nodig” hadden was aanwezig ! Gr Jeroen en Floriëlle”

5 juni 2015

“Hoi Lukas ! Wij zijn al vertrokken ! Was erg goed geregeld, complimenten. Een theepot was stuk, de tweede heb ik gebroken.. En een duralex glaasje. Laat maar weten. Dank voor een mooie plek voor een mooi weekend ! Groet, Sander”

30 mei 2016

“Dag Lukas, De borg is inderdaad alweer bijgeschreven, dank voor het snelle terug storten. Goeddat je niet vandaag de tipi moest afbreken met al die regen!Succes verder! Groeten,Denise”

29 mei 2016

“Hallo Lukas, de tenten zijn leeg, het laatste clubje vertrekt over een halr uur. Als je wilt kun je dus deze kant op komen. De jongens hebben zich prima vermaakt, mooi terrein! De jongens hebben het erg naar hun zin gehad. Inderdaad de zeearend gezien en daarna kwamen de vogelaars met hun indrukwekkende kijkers. Daar mochten de jongens ook allemaal doorheen kijken Groet Mariette”

29 mei 2016

“Hoi Lukas, we hebben het heerlijk gehad. Alles was super voor elkaar, bedankt. We gaan zo weg, we willen vandaag weer op tijd thuis zijn. Nogmaals dank! Hartelijke groeten, Denise”

16 mei 2016

“We zijn weg! Bedankt, was leuk ! Groet, Saskia”

29 april 2016

“We zijn weer thuis en hebben het ondanks het weer goed naar de zin gehad. Er waren geen koffiefilters aanwezig dus ik heb er een aantal achtergelaten. Geen gastankjes gebruikt. Groet, Arthur”

29 april 2016

“Beste Lukas, wij pipen er tussenuit. Het kamperen in de tipitent was geweldig, alleen zat het weer een beetje tegen, groeten van Remon”

17 april 2016

“Goedemorgen Luka, wij rijden nu weg. We hebben erg genoten en veel plezier gehad ! Hartstikke bedankt voor de overnachting !  Het was ‘wel even fris, vooral rond 6 uur ’s ochtends. Maar toen de kachel al aan gedaan. Groeten Paul”

1 maart 2016

“Beste Lukas, We vonden het super. Ik was met mijn 14 jarige dochter en ons hondje en we hebben genoten. We zijn druk reclame voor je aan het maken en hopelijk krijg je er zo wat extra klanten bij.Ons zie je vast nog eens terug, maar dan wat langer. Een nachtje is eigenlijk te kort.  Groetjes, Iris”

29 februari 2016

“Hai Lukas, Bedankt voor het vlotte borg-terugstorten. We hebben een supertijd gehad in die tipi van jou! Wat een feest! Heerlijk om de hele dag buiten in de natuur bezig te zijn. De buitenkeuken was ook helemaal fantastisch! De kinderen vonden het ook briljant en houden er maar niet over op… De kachel in de tent heeft zijn werk ook goed gedaan. We hebben het niet koud gehad (een koude voet daargelaten die we op de verwarmde vloer van het douchehok weer warm hebben gekregen:-) Je ziet ons in de toekomst -met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid- weer terug. Dank voor het mooie kampeerweekend! Groet, Auke en Inge-Marie”

29 februari 2016

“Hi Lukas, Bedankt voor de snelle afhandeling! We hebben bijna geen oog dicht gedaan. Ik heb het nog nooit zo koud gehad. Maar gelukkig werd het gecompenseerd door een prachtige zonnige ochtend! Volgende keer slaapzakken mee en misschien in de lente ipv winter ;). Ondanks de kou, toch een leuke ervaring ! Nogmaals bedankt ! Daniëlle”

8 februari 2016

” Hallo Lukas,  we hebben het fantastisch gehad! Die kachel is echt top, we hebben ’t niet koud gehad. En het weer was ons goed gezind, super fijn. We komen zeker nog een keer terug met vrienden. Dit was voor herhaling vatbaar ! Hartelijk dank, groet Marielle”

7 februari 2016

“We hebben het netjes achtergelaten en hebben zeker genoten ! Voor herhaling vatbaar! Dank en gr,  Frederiek, Edwin, Mirthe en Cas”

2 januari 2016

“Hallo Lukas, we zijn onderweg naar Deventer. We hebben enorm genoten van deze dagen in je bijzondere tipi! Zeker voor herhaling vatbaar. Groeten van Marc en Loes”

1 januari 2016

“Hallo Lukas, dank je wel voor een bijzonder jaarwisseling in de tipi/ We zijn inteussen weer thuis. Ook de hond kon de kachel zeer waarderen. En ook genoten van de buitenkeuken. Groetjes, Eric en Maris”

1 januari 2016

“Hoi Lukas, de beste wensen voor het nieuwe jaar. Wij hebben genoten in de tipi en m zojuist achtergelaten. Nogmaals bedankt ! Pat & Natasja”

31 december 2015

“Wij zijn klaar met pakken en sorteren dus gaan nu. De kachel gloeit nog een beetje na, dus het is nog aangenaam in de tipi. We hebben jammer genoeg de Dutch Oven niet meer gebruikt. Het programma was iets te vol om daar tijd voor te maken. Hopelijk een andere keer ! Bedankt voor de mooie tipi en plek. Tot een volgende keer. Groetjes, Carlien en Floor”

23 december 2015

“Beste Lukas, Wij hebben erg genoten van jouw geweldige tipi! Groeten, fam Deelman”

20 november 2015

“Hoi Lukas, we hebben een heerlijk verblijf gehad en vertrekken nu weer naar Den Haag. Bedankt ! Groeten, Rob en Mariken”

9 november 2015

“Dag Lukas, Bedankt voor de borg. Met de houtkachel kregen we het makkelijk warm. Het verraste ons dat je zelf in november nog zo goed kunt kamperenzonder last te hebben van de kou. Prachtige natuur en heerlijk rustig op decamping en in de bossen. De extra dekens kwamen vooral ’s nachts nog welvan pas omdat ik niet zo’n goede slaapzak had. De thermoskan was trouwens nog wel erg koffieachtig maar dat is volgens mij het enige waarover ik zou kunnen klagen. Kortom wij hebben er van genoten. Bedankt voor het medemogelijk maken! Groeten Bart en Anne-Marie”

21 oktober 2015

“Beste Lukas, wij zijn weer op pad ! Prima geslapen in de gezellige tipi! Groet, Rinske”

12 oktober 2015

“Hallo Lukas, Hartelijk bedankt voor het gebruik van de tenten, we hebben een fantastisch weekend gehad. En wat zat het weer ons mee! Aangezien we zondag nog naar Veendam moesten hebben we vrij abrubt de camping verlaten waarbij de afrekening van parkeerkosten erbij in is geschoten. Dank voor de afwikkeling hier. Stroom hebben we gebruikt in het washuisje, bedoelen ze dit hiermee?  Voor de rest prima zo, we houden tipiskamperen zeker in gedachten.  NB: Anneke was onder de indruk maar was vooral van mening dat hij niet met haar moest trouwen 😉 Groet Ilja”

11 oktober 2015

“Hallo Lukas, dankjewel voor het fijne weekend, we hebben genoten. Fijne tipi en prachtige omgeving zeg ! We gaan het zeker aanraden. Misschien was het je al opgevallen maar tijdens het wisselen van het gasstel is de plasticklem afgebroken. Sorry daarvoor. Nogmaals bedankt! Fijne zondag, groeten Will”

29 september 2015

” Hoi Lukas,  Fijn dat je camera weer gevonden is!!  Het was inderdaad een zeer geslaagd weekend! De tipi stond er mooi bij,  helaas hebben we er weinig gebruik van hoeven maken, want het weer zat mee! Maar dat weet je nooit van te voren.  Nog maals dank voor jouw bijdrage aan ons weekend. Met vriendelijke groeten,  *Manon van Oldenbarneveld* /Sustainable/ Tourism & Development East Africa”

13 september 2015

“Beste Lukas,We hebben een superieur weekend gehad in en rond de tipi. Gaaf die Dutch oven, goede manier om keer te kunnen proberen ook. Het kacheltje hebben we (gelukkig;-)…) niet gebruikt. Temperatuur was prima en we vonden t beetje spannend met een kind van 1…Bij het uitpakken net zag ik echter dat we per ongeluk de oplader van de coleman lamp (mijn man had m aangezien voor mijn telefoon oplader) hebben meegenomen… Excuses!!!  Wil je een adres geven waarop we hem kunnen retourneren, dab post ik hem direct. Dank, groetjes, Nadja”

30 augustus 2015

“Bedankt voor de super tent. We hebben het heerlijk gehad ! We vertrekken nu  van de camping. Groeten Riekje”

23 augustus 2015

“Hoi Lukas, Zoals je ziet zijn we toch al vertokken, maar we hebben het super naar onze  zin gehad ! We hebben heel erg genoten van zowel de tent als de omgeving. Ook Milan vond het gewelidg. De tipi trok erg veel bekijks en veel mensen verbaasden zich over hoe knus en groot de tent was. We hebben dus nog wat folders uit kunnen delen ! Dank voor alles en wat ons betreft is dit echt voor herhaling vatbaar, Groet, Patrick, Marisca en Milan”

16 augustus 2015

“Hallo Lukas, we hebben een top weekend gehad was geweldig wij rijden nu weg, groet fam hirschfeld”

7 augustus 2015

“Het was echt een bijzonder fijne vakantie wat is het leuk om in een tipi te kamperen ! Suzanne”

6 augustus 2015

“Hallo Lukas, Wij gaan die kant weer op. Bedankt voor het prachtige verblijf en misschien tot ooit ! Familie Kuperus”

26 juli 2015

“Ha Lukas,we zijn vertrokken hoor en hebben een heerlijke week gehad. Gisteravond is de brandweer nog geweest om een half omgewaaide boom verder om te zagen. Kijk maar in de hoek bij nr. 25. Dat was dan onze bonte avond ! Dank je wel voor de goede zorgen ! Groetjes, Corinne”

23 juli 2015

“Hoi Lukas, We zijn onverwacht helaas al een dag eerder vertrokken. Heel jammer maar de tipi is dus leeg! Mocht je hem alvast willen afbreken of er zelf een nachtje slapen natuurlijk dan weet je dat wij al weg zijn, We hebben het heel leuk gehad en veel dank voor de goede service ! Hartelijke groet, Judith”

5 juli 2015

“Hallo Lukas, Wij zijn net vertrokken. We hebben een geweldig weekend gehad ! Super verzorgd, dank je wel. We hopen dat we alles netjes hebben achtergelaten. We hebben vanochtend twee buien gehad dus de buitenspullen zijn wel wat nat. Tipistoeltjes en hangmat hebben we op tijd naar binnen gedaan. Hopelijk is de tent droog als je moet inpakken. Groeten Sanne”

21-6-2015
“Hoi Lukas, we gaan nu weg van de camping en hebben een hele fijne tijd gehad in de tipi. Bedankt, groetjes, Lea ”

19-6-2015
“Hoi Lukas, we wilden je nog eens bedanken voor een geweldige verblijf in de tipi. En we hopen dat we alles goed hebben achter gelaten. Vriendelijke groeten, Heinz ”

5-6-2015
“We zijn zeer aangenaam verrast! Wat een gave tipi en een prachtige plek ! We gaan hier zeker en geweldig weekend beleven ! groet, Ingeborg”

25-5-2015
“Lukas, we zijn al vertrokken. Het was geweldig ! De potkachel moest nog afkoelen, dus heb ik nog niet leeggemaakt. We hadden alleen een hoeslaken te weinig…… Verder perfect voor elkaar ! Groet, Jasper ”

16-5-2015
“Super bedankt, voor herhaling vatbaar ! Zeker als de kleine iets groter is 🙂 , Groetjes Suzan”

3-5-2015
“we zijn alweer klaar voor vertrek. Tent is nu mooi droog. Gisteravond en vanmorgen lekker in de zon kunnen eten. Gisteravond warm bij de kachel. Helemaal goed ! Bedankt voor de goede zorgen, met vriendelijke groet, Ike”

26-4-2015
” de tent is weer vrij. Dank je wel voor alles. Topweekend ! Robin en familie”

1-1-2015
“Beste Lukas, bedankt voor de superfijne tipi, we hebben een heerlijk warme Oud&Nieuw gehad op een verder verlaten camping 🙂 De beste wensen voor 2015! groeten, Karin”

1-11-2014
“Beste Lukas, wederom een prachtig plekje en extreem genoten ! Heel veel het kacheltje aan gehad en lekker gewandeld en gefietst! Veel dank en hartelijke groeten, Hans en Maureen”

19/10/2014
“Dag Lukas, Wij zijn op weg naar huis. Hebben genoten ook zeker door de mooie tipi en zeer goed verzorgde inventaris, echt geweldig ! groet, Monique en Tessa”

29/9/2014
“Hi Lukas, Ik ga ervan uit dat je de tipi in goede staat hebt kunnen inpakken. Ik heb een top weekend gehad zeker door het weer maar ook door de fijne tent. Ik was wel blij dat ik de kachel erbij had want het was s’nachts behoorlijk koud. Er waren nog wat geïnteresseerde andere kampeerders dus ik heb nog een rondleiding gegeven en je internetadres meegegeven. Groeten, Lorne”

28/8/2014
“Beste Lukas, Wat een super tent, plek en uitrusting ! We genieten nu al. Gr hans”

29/5/2014
” Ik kan Tipiskamperen van harte aanbevelen. Lukas verhuurt tipitenten op de mooiste plekken in het noorden van ons land. Want Nederland heeft genoeg plekken om even helemaal ‘weg’ te zijn, en te genieten van de natuur. Aanrader dus! ” Eva

verhuur tipitenten