over mij

2014-03-14 13.44.57

Ik ben Lukas van der Velde en woon in Groningen. In 2013 ben ik gestart met de eenmanszaak Tipiskamperen.  Waarom begint een “jonge” vijftiger nou aan zo’n  avontuur ?

Mijn werk in de ruimtelijke ordening bij de rijksoverheid werd vanwege reorganisatie en decentralisatie in 2012 opgeheven.  Ik heb op dat moment de kans aangegrepen om het zekere ambtenaarschap vaarwel te zeggen en me te oriënteren op een andere werkomgeving.

De overstap naar ondernemer in het verhuren van tipitenten is weliswaar een grote, maar voor mij ook logische stap geweest. Kampeerspullen, buitenkoken en actief bezig zijn in de natuur hebben al heel lang mijn warme belangstelling. Ik ben zelf een fervent rugzakkampeerder, ik hou er bijvoorbeeld van om met rugzak en tent langeafstandswandelingen te maken.  Ook in de winter ga ik er soms met slee, tent  en langlaufski’s op uit.

Het gevoel voor het buitenleven, van avontuur en kamperen, zowel in de zomer als ook in de winter wil ik graag andere mensen laten ervaren. Dit hoeft niet altijd ver weg te zijn, ook in Nederland ken ik genoeg mooie plekken waar je deze ervaring kan opdoen. Op één van de open dagen, op een beurs, of in het “wild” als ik ergens een tipitent opzet, vertel ik daar graag meer over !

Vriendelijke groet,

Lukas

lukas voor de tent

 

verhuur tipitenten