groepskamperen

Groepskamperen met familie, vrienden of collega’s ?

Tipiskamperen heeft  in totaal vier grote tipitenten met inventaris en houtkachel waarin je met vier personen (en met een  beetje inschikken met maximaal zes personen) kan overnachten.

In aanvulling op de grote tipitenten zijn er vijf kleine  tipitenten (max 2 personen) beschikbaar.

Tipiskamperen heeft een keukentipi waarin je prima kan koken. Met de tarp (grote luifel van 6x 6 meter) voor de keukentipi krijg je dan een grote beschutte gezellige ontmoetingsruimte waaronder je met je hele gezelschap droog kan zitten, mocht het guur weer zijn.

Op de kachel in de keukentipi kun je bijvoorbeeld  met de grote ketel water koken voor koffie en thee of een grote pan soep opwarmen.

De buitenkeuken is geschikt om voor groepen tot ongeveer 20 personen eten te maken. BBQ, dutchovens, hongaarse pannen zijn aanwezig om een lekkere maaltijd op houtvuur te bereiden.

 

De prijs voor dit kampeeravontuur is afhankelijk van het aantal personen, het aantal tenten en de gekozen inrichting. Vraag via het reserveringsformulier vrijblijvend een offerte.

Prijsvoorbeeld groepskamperen

De huur van drie tipitenten met inventaris voor 4 personen (in totaal dus 12 personen) en met keukentipi, buitenkeuken en een tarp exclusief de kosten voor het kampeerterrein bedraagt €750 voor twee nachten.  Wat betreft de kosten voor het kampeerterrein en de toeristenbelasting moet je dan nog rekenen op een bedrag zo rond de  €10 per persoon per nacht.

Tipiskamperen tipt de onderstaande groepskampeerterreinen

Het groepskampeerterrein Uteringskamp  ligt in het hart van Drenthe midden in het bos en heeft 14 kampeerveldjes en vier toiletgebouwen. Vlakbij ligt de zwemplas de Iberenplas, met zandstrand en een kiosk. Elk van de veldjes is voorzien van een kampvuurplaats !

cropped-impressie-open-dag-tipiskamperen-6.jpg

Aan de noordkant van Sellingen (Zuid Groningen) ligt het groepsnatuurkampeerterrein   “De Zonnegloren”. Het terrein ligt midden in de bossen van Westerwolde vlak bij het riviertje de Ruiten Aa waar heerlijk in gezwommen kan worden. Dit terrein is ook in de winter te boeken ! Hier is ook een kampvuurplaats aanwezig.

groepsaccommodatie in Drenthe

 

 

 

verhuur tipitenten