inrichting

Kies je voor de huur van een ingerichte tipi, dan wordt de tipi volledig ingericht, passend bij de sfeer van de tipitent.

Inrichting basis

Inflatable matrassen, stoeltjes, bijzettafels, een complete keukeninventaris en eetgerei, pannen, theeketel, olielampen.  Kortom de basis inrichting en een complete keukeninrichting is aanwezig,  je moet dan wel zelf voor een slaapzak en kussen zorgen. Voor een complete inventarislijst klik hier.

Inrichting comfort

Heb je behoefte aan extra comfort dan is er de volgende aanvullingen op de basisinrichting:

  • dekbedden, kussens  en lakenpakket,
  • schapenvachten,
  • hangmat,
  • terrastafeltje met stoelen

 

comfort inrichting tipiskamperen

Inrichting op maat

Wanneer je een mix wil van de basis en comfort inrichting dan is dat natuurlijk te regelen. Heb je daarnaast nog andere wensen wat betreft inrichting (bijvoorbeeld  koelbox, bedden of elektriciteit) dan kijken we in onderling overleg naar de mogelijkheden.

houtkachel

Een hoogrendement houtkachel is naar wens aanwezig. Je kunt het dan binnen behaaglijk warm stoken. zodat ook in de winter comfortabel gekampeerd kan worden. Een zak haardhout wordt standaard bijgeleverd, en een tweede zak haardhout tegen kosten, dat is meestal genoeg voor een weekendje kamperen. Extra hout op aanvraag beschikbaar. De houtkachel is er niet alleen voor winterkamperen; in alle jaargetijden is het als het wat koud optrekt ´s avonds lekker relaxen rond de kachel.

 

 

 

 

 

 

verhuur tipitenten