fietskamperen met bagagevervoer

Fietsen en kamperen met bagagevervoer

Fietsen van kampeerterrein naar kampeerterrein door het mooie en afwisselende landschap van de provincies Drenthe en Groningen. Je hoeft op de fiets niet veel mee te nemen. ‘s Avonds staat een sfeervol ingerichte tipitent met je eigen bagage voor je klaar !

Flexibele startdata en route

Starten is elke dag van de week mogelijk.  Op basis van je wensen (aantal dagen, rustdagen, aantal km,  omgeving of kampeerterrein) een route op maat. Geen voorkeur ? Tipiskamperen kan op aanvraag een routevoorstel maken van kampeerterrein naar kampeerterrein. En wil je een dag met de benen omhoog dan is een rustdag altijd in te plannen.

Ingerichte tipitent

De tipitent is volledig ingericht met matrassen, meubilair en kookspullen. Koelbox (met elke dag weer koude elementen) reist met je mee ! Dus boodschappen en welverdiende drankjes blijven lekker op temperatuur.

Kamperen in de natuur

Een mooi plekje midden in het bos ? Tipiskamperen kent de mooiste kampeerterreinen en zet daar met plezier de tipitent voor je neer.

Prijs

145 euro per tipi (geschikt voor minimaal 4 personen) per nacht bij verplaatsing. 65 euro per tipi voor een rustdag. Inclusief opzetten en afbreken tipitent, bagagevervoer, fietskaart, de knooppuntenroute en de natuurkampeerkaart.

Deze prijs is exclusief de kosten van het kampeerterrein en toeristenbelasting; dit is afhankelijk van aantal en leeftijd van de fietsers en wordt apart in rekening gebracht.

verhuur tipitenten