kamperen in een tipi op een natuurkampeerterrein

Kamperen in de natuur

Je kunt een  tipitent huren op een aantal  natuurkampeerterreinen in Groningen,  Drenthe, Fryslân of Flevoland.

De tipi staat dan op de afgesproken tijd op het door jullie uitgekozen kampeerterrein  klaar.  Heb je specifieke wensen voor een plek, geef dit dan bij reservering door!

Prijzen huur tipitent van 1 april 2024 t/m 30 sept 2024 (exclusief de kosten van het kampeerterrein)*

weekendlang weekendmidweekweek
inventaris en kachel€210€250€290
€400
inventaris€190€225€260
€350
kachel€180€225€245
€335
zonder inventaris en kachel
€160€200
€230
€295

*De totale huurprijs bestaat uit de bovenstaande huurprijs voor de tipitent plus de overnachtingskosten voor het kampeerterrein (dit kan verschillen per kampeerterrein en  is o.a. afhankelijk van het aantal personen en de leeftijden).   Wanneer je een vrijblijvende reservering aanvraagt krijg je een offerte met het all-in tarief. Tipiskamperen regelt de reservering en verzorgt de betaling van het natuurkampeerterrein.  Het gebruik van  de -verplichte- natuurkampeerkaart is bij de prijs inbegrepen!

 

  • weekend=2 nachten, lang weekend=3 nachten, midweek= 4 nachten van maandag t/m vrijdag. Afwijkende huurperiode ook mogelijk.
  • De minimale verhuurperiode is twee nachten. Voor één nacht boeken is alleen mogelijk wanneer de tipi al op het kampeerterrein naar keuze staat. De prijs voor een tipi voor één nacht bedraagt dan €130 plus de overnachtingskosten voor het kampeerterrein
  • Wanneer je een tipi met inventaris huurt, dan wordt deze standaard voor vier personen ingericht. Ben je met minder personen dan geldt een korting van €5 per persoon.  Dus zijn jullie met z’n tweeën, dan krijg je €10 korting op de huurprijs. Ben je met meer dan vier personen ? Dan bedragen de kosten hiervoor €10 per extra persoon.
  • Je kunt naast de basisinrichting ook kiezen voor het comfortpakket. De  kosten hiervan bedragen €15 per persoon per huurperiode.
  • Inchecktijd is 16.00 uur.  De uitcheck tijd is 11.00 uur.  Latere uitcheck is (tegen meerkosten) na overleg en als de planning het toelaat mogelijk.
  • De tipi wordt standaard op een plek zonder electriciteit neergezet. Wil je toch electriciteit ? Dan kun je dat op het reserveringsformulier aangeven.
  • Op natuurkampeerterrein De Kijl kun je ook een plek met privé sanitair boeken; (bij tipihuur vanaf 3 nachten; aankomst maandag of vrijdag).
Korting
  • Wanneer je in het bezit bent van een natuurkampeerkaart dan geldt een korting van €5 op de huurprijs.
  • Voor midweken buiten de schoolvakanties geldt een korting van €20 op de huurprijs.
Extra’s

Naast de tipi met inventaris kun je  bij Tipiskamperen ook terecht voor  een tarp, keukentipi of kleine tipi.

kleine tipitarp (luifel)keukentipi
weekend€50€35€95
lang weekend€60€40€100
midweek€60€40€100
week€85€55€125

 

 

ochtendzonnetje op kampeerterrein de dennenEen favoriet plekje met veel privacy – de Dennen

interieur met houtkachel

interieur van de tipi met kachel

verhuur tipitenten