tipi tent + comfort + kachel

Tipitent met  comfortinrichting  en houtkachel

Kies je voor een tipitent met comfort inrichting en houtkachel, dan wordt de tipi volledig voor je ingericht, passend bij de sfeer van de tipitent.  Voor meer informatie over de tipitent, klik hier.

Comfortinrichting

Luchtmatrassen, stoeltjes, bijzettafels, een complete keukeninventaris en eetgerei, pannen, theeketel, olielampen.  Kortom de basis inrichting en een complete keukeninrichting is aanwezig . Voor een inventarislijst klik hier.

Het comfortpakket heeft als extra:

  • Dekbedden, kussens, hoeslakens en kussenslopen
  • 2 schapenvachten
  • 1 hangmat
  • 1 terrastafeltje met 2 stoelen
  • Koelbox (plus koelelementen)

 

 Inrichting op maat

Wanneer je een mix wil van de basis en comfort inrichting dan is dat natuurlijk te regelen. Heb je daarnaast nog andere wensen wat betreft inrichting (bijvoorbeeld bedden of elektriciteit) dan kijken we in onderling overleg naar de mogelijkheden.

comfort inrichting tipiskamperen

Houtkachel

Met de hoogrendement houtkachel kun je het binnen behaaglijk warm kunt stoken, zodat ook in de winter comfortabel gekampeerd kan worden. Een kist haardhout wordt bijgeleverd, dat is meestal genoeg voor een weekendje kamperen. Ook aanmaakblokjes en wat aanmaakhout zijn aanwezig. Extra kist hout (a €5) op aanvraag beschikbaar.  In alle jaargetijden is het als het wat koud optrekt ´s avonds lekker relaxen rond de kachel.

 

 

 

 

 

 

verhuur tipitenten